Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år

Det er ikke fortidligt.men du skal tænke over det fordi at han er bedste ven så vis du skal spørge ham prøv at spøge “vi ses spurte dig om vi skulle være kærester hvad vil du så svar” fordi at så spørger du som om at det bare er et spørgsmål men vis su spøger ham om i skal være kærester og han siger nej bliver det måske lidt akavet fordi at i er sammen meget og han ved at du har følgelser for ham

  • Dreng, Dreng, 15 år

Hey!
Det helt normalt man gerne vil ha en kæreste i den alder.
Jeg vil sige du bare ska tage det roligt og så når tiden er rigtig ska du sige du har et crush på ham, fx hvis i går hjem fra skole, eller i er alene sammen. Jeg forstår godt det virker utrolig nervepinende, men det føles så rart at komme ud med det man føler.

MVH.
C

  • Anonym, Dreng, 17 år

Bare rolig det er aldrig for sent eller for tidligt at få en kæreste. Hvis en dreng er meget fløde og anderledes når han er sammen med dig så kan han nok godt lide dig.

  • Hjælpsomme m, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat