Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush

Jeg 14 år dreng..

Jeg har lige mødt den her pige

som jeg er lidt vild med

men hun har en kæreste

og det er et par uger siden

vi har mødes for første gang

men ved ikke hvad jeg skal gøre!

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej, hvis hun har en kæreste burde du respektere det os prøve så godt du kan at komme videre uanset hvor svært det kan være.
Håber det kunne hjælpe en smule.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Er ked af at sige det men der er ikke noget at gøre. Du må finde en anden sød pige

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej søde,
Det dejligt at høre, at du har et crush. Trist at hun allerede er optaget, øv. 🙁
Prøv at sæt dig i hendes kærestes sted. Hvis du var kærester med hende, hvordan ville du så have det med, at en anden dreng, forsøgte at stjæle hende fra dig? Nok ikke særlig godt, du vil vil nok føle dig truet, og begynde at stille krav til at hun ikke må se ham.

Det hellere ikke sjovt for hende, at stå mellem to fyrer. Selvom det ikke er det du nok vil høre, er mit bedste råd du må komme videre. Du nødt til at respekterer at hun har en kæreste, hun er forbudt område. Det ikke engang sikkert i kan være venner. Du kan selvfølgelig spørger hende, men hvis hun selv er kontaktsøgende, og viser interesse for at i har kontakt med hinanden, så giv venskabet en chance. Bare husk et venskab er ingen garanti for, at hvis de en dag slår op, at så kan I to pludselig blive kærester. Er du i vennezonen, kan det være meget svært at komme ud af den.

Bare lov mig, at hvis i bliver venner, så det fordi du rent faktisk gerne vil være hende ven, og ikke fordi du håber I to en dag kan blive kærester. Stol på mig, jeg har selv prøvet at være i den her situation du er I. Der var en gang en fyr, som forsøgte at tag mig fra min kæreste. Det endte ikke godt, og det var rigtig hårdt, hvor jeg mistet meget selvtillid og tro på mig selv. Udsæt hende ikke for det.

Der er andre piger derude, hun skal nok komme.
Alt held og lykke 🙂

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat