Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush

Jeg er 13

og tror jeg er blevet forelsket i en 15 årig pige

men jeg ved ikke om hun er vild med mig

men vi er blevet rimelig gode venner

og jeg er bange for og bleve uvenner med hine

vis jeg siger der til hine

og jeg vedd heller ikke hvordan jeg siger det…

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 13 år,

Jeg kan sagtens forstå dine bekymringer om dette, da det altid er svært at udtrykke, hvordan man har det med andre følelsmæssigt. Jeg kender hende selvfølgelig ikke, derfor kan jeg ikke svarer dig på, om i bliver uvenner af det. Desuden siger du hun er 15, hvilket er en del ældre end 13. Da hun højst sandynligt nok er lidt længere fremme i skoene, og er ved et andet stadie i livet lige nu. Derfor synes jeg også alderen har en del at sige, i dit tilfælde. Derfor vil jeg råde dig til at snakke til hende, og fortælle hende hvordan du har det, fordi man aldrig skal holde sig tilbage med sådan noget. Dog synes jeg, du skal genoverveje, om du faktisk har følelser for hende. Da hun nok er interesseret i mere, end hvad du er. Derfor giv det en ekstra tanke, da alderen er en del anderledes, og du let kan komme til at blive manipuleret ud i noget, som du ikke har lyst til. Håber jeg kunne hjælpe, held og lykke.

kh en hjælper

  • en hjælper, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat