Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush?

Hej allesammen

jeg er en pige på snart 14 år.

Jeg tror jeg har et crush på en af drengene fra min klasse.

Jeg har drømt om ham og tænker på ham største delen af tiden.

Men jeg ved ok om han kan lide mig.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej,

Det er altid svært, at finde ud af om personen også kan lide dig – medmindre andre elever eller venner bekræfter det overfor dig. Jeg kan sagtens forstå, du synes det er svært, fordi det er et svært emne. Og svært at snakke om det, især i din alder. Jeg kan hvertfald ud fra mig selv sige, at jeg er kommet længst med åbenhed og ærlighed. Jeg har sagt det, hvis jeg følte noget for dem. Og den dag i dag er vi stadigvæk sammen som kærester – og det var en pige/kvinde, jeg aldrig nogensinde havde troet der var vild med mig.

Så tag en snak med ham, hvis du føler meget for ham. Det er lidt ‘vind eller forsvind’-agtigt, men synes bare det er vigtigt, at du snakker med ham og finder svaret. Og hvad nu, hvis han også kan lide dig? Jeg håber det for dig, alt muligt held og lykke!

  • Simon, Dreng, 18 år

Hej
Jeg har selv samme problem, men jeg tænker også bare at hvis du tør så prøv at snakke med ham. Hvis ikke du tør at gå han til ham og snakke, så prøv eventuelt at kontante ham over sociale medier hvis du har det<3

  • Anonymt, Pige, 14 år

hej
jeg har haft de samme problemer så jeg fik lidt hjælp af nogen venner og nu er jeg blevet kærester med den person og vi har kun kendt hinanden i 4 uger så få dine venner til at hjælpe vis du ikke selv tør

  • isabelle, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat