Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

crush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 14 år,
Det er altid svært at finde ud af hvad der er bedst at gøre, når det har at gøre med en person man rigtig godt kan lide.
Men du virker som om du hviler i dig selv og ikke bare gør som alle andre. Det er svært at stå ved den man er, men det er virkelig sejt at du gør det.
Jeg syntes ikke hun fortjener dig hvis hun kun vil dig når du har dyrt tøj på.
Pas på dig selv og husk altid at du ikke skal lave dig om for andres skyld.
Knus
Ps. bare rolig. Så længe du hviler i dig selv, så skal der nok komme den rigtige pige til dig.

  • S, Pige, 15 år

Hey dreng på 13 år synes ikke skal gå op i hvordan din still men hvis hun synes at du ikke går i særlig pænt tøj betyder det bare at hun ikke er særlig sød snak med hende ligemeget hvad for noget tøj du har jeg går i min helt egen still men bare være ligeglad med hvad andre synes men prøv stadig at snakke med hende men det handler heller ikke om hvor mange penge man har du er sikkert en sød dreng så bare gå i det du vil gå i

  • Pige 11, Pige, 11 år

Hej, jeg er meget enig med dig, bare fordi at det er mærketøj, betyder det jo ikke nødvendigvis at det er bedre end sådan noget som H/M.

Det, de andre har sagt er jeg også MEGET enig i. Men hvis du nu rigtig godt kan lide denne her pige, og har brug for nogle andre muligheder, så har jeg også noget andet. Du kan jo måske bære dit tøj med stolthed, og vise de andre hvor fedt/godt det tøj er som du har på.

  • A-, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat