Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

crush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du er 12 og de fleste har ikke kærester endu så slap bare helt af de går alligevel fra hinanden når trenden er ovre. Men jeg tror simpelthen ikke på at der ikke er nogen der synes du er lækker. Bare fordi du har afro hår og mørk hud. Ligeså mange drenge der er ligeså mange pigesmage er der. Jeg har haft noget kørende med en pige der oprindeligt kom fra Uganda og hun var da meget lækker. Men vi snakker ikke så meget mere fordi at hun har flyttet skole.

Held og lykke og bare prøv hvad er det værste der kan ske?

  • Habib, Dreng, 14 år

Hej søde! Du har det ligsom jeg havde da jeg var 12/13 år. Jeg er selv halv afrikaner, så har også selv mørk hud og hår og jeg troede også at ingen kunne lide det. Men tro mig, det kan folk, måske er nogle 12 årige drenge ikke intelligente nok til at vide det, men de fleste synes at det er meget attraktivt at være anderledes. Jeg synes bare du skal springe ud i det, og bare prøve at være dig selv! Det kan godt tage lidt tid at blive komfortabel med sit crush, men for mig hjalp tiden på det. Held og lykke!

  • Ah, Pige, 15 år

Hej
Hvis du virkelig godt kan lide ham kunne du prøve og hænge lidt ud med ham efter skole alene og hvis du stadig godt kan lide ham kunne du prøve og snakke med ham og fortælle ham det.
PS. Og bare rolig du behøver ikke få en kæreste bare fordi alle andre har en, jeg er også 12 og har heller ikke en kæreste. Husk på i er kun 12 du har lang tid til at finde en kæreste😍🥰☺️

  • Pigen, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat