Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush

Hej, jeg er en dreng på 11 år.

Jeg har et crush på en pige fra min klasse men jeg er usikker på om hun godt kan lide mig. Vi har været venner i et stykke tid og snakker ret godt sammen, men nogle gange virker det som om hun hader mig og nogle gange har vi det vildt sjovt sammen.

Hvad skal jeg gøre???
Hilsen dreng på 11 år

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

jeg syndes du skal skrive til hende og sige det fordi det kan være virklig flovt og pinligt hvis du skal sige det ansigt til ansigt vh en pige på 12 år

  • Anonym, Pige, 12 år

Mange piger tror det er sejt at lade aom om drengene er irreterende, sådan råbe lidt af dem og rulle øjne, så bare spring ud i det!

  • Affc, Pige, 13 år

Sig det. Jeg havde også et crush han spurgte mig om jeg havde et jeg sagde ham og nu er vi kærester. Så den bedste måde er bare at spørge dit crush om hun har et.😉

  • Emma skal nok hjælpe, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat