Brev

Crush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej , jeg har prøvet nærmest det samme, det virkelig svært at komme over en dreng men jeg syns det fint du har droppet din veninde hun er ik en rigtig veninde hvis hun flirter med en du kan lide.., jeg syns du skal være sammen med de veninder eller venner og bare lave noget hele tiden for så ka du komme over ham drengen, der mange andre søde drenge❤️

  • Pigen der prøver hjælpe, Pige, 13 år

Det kan være virkelig svært at komme over en dreng, men prøv og lad vær med at tilbringe så meget tid med ham, så tror jeg at du vil komme hurtigere over det. Syntes også at det er ret tarveligt af din veninde og crash at lave sådan en prank.
Håber du kan bruge mit svar

  • Pige, Pige, 13 år

Hej jeg er også 11 år. Det kan være svært det ved jeg men du kan ik bestem over kærlighed men du kan være sammen med dine venner i kan shoppe vis du er gode venner med dit crush så bare være såm du er og vis han ik kan lide dig er det hans problem

  • Katja, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat