Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

crush

hej jeg er en 12 årig pige

med et crush på min ex kæreste.

han kan ikke lide mig tilbage

og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige På 12.
Måske skal du prøve og se om der ikke er nogen andre, Vis din Ex har slået op med dig. Er det fordi der er noget galt med ham. Og ikke dig. Og så vis du virkelig gerne vil havde ham tilbage så prøv at gøre ham jaloux.

  • Anonym, Pige, 12 år

Haløj sovs
Jeg kender det sådan har jeg det også men pas nu på hvad du gør, det er ikke sikkert han er god for dig. Jeg tror at det bare er minderne du savner men så tænker du at det er ham du savner.

  • Trgfer&gwrff d 32, Pige, 11 år

Hey smukke<3
Nu kan jeg se du ikke er særlig gammel og måske ikke ved hvad kærlighed helt er endnu men det ville du forstå på et tidspunkt men selvfølgelig kan man altid have et crush og kæreste og det hele men husk aldrig gå tilbage til din eks kæreste, find en anden ikke tænk på ham

Håber du fik svar<3

  • :), Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat