Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush

Hej! ♥️

Jeg kan lide en dreng ,

han kender mig ikke

selvom han ik kender mig,

kan han godt finde på at smile til mig,

jeg ved virkelig ik om han kan lide mig,

lige nu syntes jeg faktisk han

prøver at undgå mig,

eller om det bare er mig,

jeg ved virkelig ik.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

du kan prøve at virke intraseret i ham hvis det ikke virker så kan du prøve at få hans snap eller nummer osv. 🥰

  • hjælper, Pige, 12 år

Hej pige på 13. Jeg kan godt forstå hvis du måske er lidt forvirret fordi han kommer med nogle blandede signaler. Jeg synes at du enten skulle prøve at spørger ham om hans snap/nummer eller glemme ham helt ellers kommer du til at stå det samme sted indtil du finder en ny.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej pige 14 år.
Når det kniber med og få kontakt kan det være at der er nogen i din gruppe af venner der ved mere om ham du har et crush på. Måske er han bare høflig når han smiler, eller også kunne der være noget.
Det er der dit sværeste valg kommer i fokus. Skal man gå over og snakke med ham? Skal man skaffe info på andre midler og MÅSKE få forkerte svar tilbage?
Det bedste jeg kan sig er, hvis du ikke snakker med ham bliver han ikke lettere at komme tættere på. du kan finde ud af om han er den fyr du altid har ønsket dig. Træk vejret og tæl til ti. Og spring ud i det. Måske kommer der en gnist i ham også når du snakker med ham, og i har fælles interesser.

Held og lykke fra mig ^^

  • Hjælperen123, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat