Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush😔

Kære alle sammen

Jeg har fået et crush på min x

men han har blokeret mig

og ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre

for vil gerne spørger om k men ikke i skolen

MVH Den 12 årlige pige

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej 12 årige pige,

Jeg r selv en dreng, og har præcis den samme historie som dig. Nu har jeg fundet ud af, at jeg faktisk har fået følelser for min ex🤭 Prøv i starten med, at snakke med ham en lille smule, f.eks. hvis drengen går til fodbold kan du sige: Hvornår har i egentlig fodbold, så d lyder som om, at du r interesseret. Derefter kan du måske spørger om han ville ud, så kan i måske være lidt sammen også kan du spørger ham. Jeg skal nemlig også prøve d samme i denne weekend, så håber det går godt, håber også at jeg har hjulpet dig❤️❤️

  • Dreng, Dreng, 13 år

Halløjsa 🤭 Jeg har ikke selv prøvet det men jeg har en kæreste selv, og når jeg tænker over hvordan det ville være med mig og ham, så ville jeg da ogs godt være sammen med ham igen😣. Jeg syntes at du skal prøve at blive venner med ham igen, (hvis i ikke er så meget venner) og så efter noget tid kan du måske spørge ham igen, og måske sige du savner ham❤️ Håber det hjælper. Held og Lykke🥰

  • Hjælper❤️, Pige, 12 år

Hej 12 årige pige

Spørger ham og hvis det går helt galt så sig det var sp eller k (den virker altid)

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat