Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Spøgesmål til jer piger

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng
For mig er det lige meget om du har været i forhold.
Men min drømme dreng er nok bare god personlighed og måske den stil der er på mode ellers er alt andet lige meget og det med tøj er heller ikke mega vigtigt men god personlighed som man kan snakke med, sød, sjov og en der tør at flirte og at man skal vise at man er interreseret ellers er det meget svært for os piger at finde ud af det.
Håber du kunne bruge det❤️
Kh pige på 17

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej
Jeg har heller aldrig haft en kæreste, men tror ikke det betyder så meget om du har været i et forhold før, så længe du bare er dig selv skal du nok finde den rigtige.
Håber du kan bruge mit svar.

  • Anonym, Pige, 16 år

Vi har ikke nogle bestemte krav. Og jeg personligt syntes at det er et dumt spørgsmål omkring udseende fordi vi kan lide nogen med bare noget selvrespekt. Og vi er ligeglade med om du er en dårlig kysser😙. Men! Hvis du får en kæreste så syntes jeg at du skal fortælle hende at du aldrig 🙅har prøvet at have et seriøst forhold.👩‍❤️‍💋‍👨

Og mega mange tillykke at du tør at åbne op 🤟🥳

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat