Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej det lyder virkelig som om at du er forelsket 🙃
Mit råd er at du burde spørge hende for tænk på hvor godt det ville være vis hun kan også kan lide dig. Og vis hun siger nej kan du altid sige at det var en prank for ikk at blive mobbet😉

  • En der har prøvet det nogenLunde samme, Pige, 12 år

Hej
Har aldrig selv prøvet at have en kæreste, men som man siger
“I kærlighed gælder alle kneb” som betyder at du skal sige det til hende og være ligeglad med at blive mobbet (hvis du overhoved bliver mobbet)

  • Bare mig, Pige, 13 år

Hej du, du lyder virkelig forelsket i hende pigen. Mit bedste råd til dig er at høre hende helt stille og rolig om i skulle ses en dag, her kan du så også se hvordan i klinger sammen og om disse følelser virkelig træder i kraft. Hvis dette er tilfældet kan du så her siger til hende hvordan du har det med hende og høre om hun har det på samme måde. Ud fra hvad du skriver kunne det jo godt tyde på hun godt kan lide dig. Især hvis nogle af hendes egne venner eller veninder siger noget om jer to kan du være ret sikker på den er inde den her. Held og lykke, håber det lykkedes ❤️❤️

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat