Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan spørg man

Hej der er den her pige vi kalder hinde A.

Jeg har et cross på A

men jeg tror ikke følelsen er gengæld.

Hvordan spørg man?

Hjelp

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej

Det er altid svært når der er en man godt kan lide men har en fornemmelse af at det ikke er gengæld. Hvis du for mulighed for at snakke med A under fire øjne, synes jeg du skal sige det så ligeud som du tør. Du kan evt. nævne at det har krævet meget mod at sige det, det kan gøre at hun gør sig umage med at sige det den måde der er mindst muligt sårende.
Men man hved jo aldrig måske kan hun også lide dig

Held og Lykke!!! Jeg hepper på dig

  • Pige, Pige, 16 år

Hej!!!

Btw jeg kan også lide en A!!

Nå, men jeg ville nok spørge A om hun har en kæreste. Så ville hun nok sige “Nej, hvorfor?” Så ville du skulle sige “Det er fordi jeg godt kan lide dig.”

Det hjælper at være ligeud og ærlig. Det er der mange piger der godt kan lide.

Hvis du ikke tør det, så spørg hende eventuelt, om hun er en del af LGBTQ+. Hvis ja så kan i jo snakke om det. Du kunne spørge hende, om hun havde kunnet lide en pige før, og så kunne du sige at du havde et crush på hende.

Håber der hjælper

  • Anonym, Nonbinær , 14 år

hej min ven

altså hvis du er gode venner med hende/den så kan du prøve og sig lidt søde ting til hun fx. “du har pæne øjne” og så hvordan hun reager hvis hun bliver glad og begynder og smile meget og bliver lidt changeret så betyder det nok hun kan lide dig.
og så mærk efter om de føles godt imellem jer. spøger måske om hun ville være sammen efter skole. efter et par gange og det går godt kan du spøger hende om i skal være kærester

kh din ven

  • I.L., 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat