Brev

Chrush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13,
Jeg tænker du skal gøre det når skolerene åbner igen og gør det ansigt til ansigt, hvis han så siger han ikke er vild med dig, så sig bare ” hahahah det var bare en joke”
Håber mit svar kan hjælpe.
Kh Hjælperen

  • Hjælperen, Pige, 11 år

Kære pige på 13 år
Syntes du skal gøre det ansigt til ansigt. Og hvis han siger nej kan i jo stadig være venner. Det er sikkert lidt kravet i starten men tror i vender jer til det ❤️

  • Kantsten, Pige, 12 år

Hej pige på 13 år
Jeg har følt det som dig. Når man har et crush på en af sine venner.
Det jeg gjorde var at give tegn til vedkommende og se deres reaktion. Ud fra hans reaktion kan du vide om han også har er crush på dig

  • Kh Alex, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat