Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Chrush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du har jo kun mødt ham to gange så jeg tænker at du bare skal tage det som det kommer. Og lad være med at virke desparat det kan godt virke utiltrækkende.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hejsa.
Argh har det samme problem….
Altså jeg syntes du skal lade vær med at skrive til ham, og hvis han så begynder at skrive til dig, så er han interesseret i dig.

Held og lykke❤️
-Alma

  • Alma, Pige, 14 år

hej det kan godt være at han bare åbner din snap og ikke svare. men det er det drenge gør.
jeg syns du skal holde kortakten med ham. jeg var engang kærester med en der borde i skagen med vi slå op vi elske ikke hindan mer. men i kan altid prøve og nogne gange kan i mødes på fyn eller hos en af jer.
kh anna

  • anna, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat