Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Efterskole kærligheddd

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.

Jeg synes at du skal lytte til din mavefornemmelse altså hvad du selv tror er bedst ! 16 og 13 er ik en megaaa stor alders forskel hvis du bliver 14 i år er det jo okay men du skal tænke på om hvad du selv synes om ham. Altså om du rigtigt kan lide ham. Hvis du nu de næste 2-3 uger stadig ik er sikker tror jeg det er et nej for man er for det meste tit nogenlunde sikker efter den tid. Smiler du når han skriver, ringer eller når du ser ham og selfølgelig er det det med sommerfugle i maven der tæller mest ! ❤️‍🩹 men bare vær opmærksom på at 16 årige godt kan have lyst til lidt mere end 13 årige hvis du nu forstår så hvis nu det er på den måde og mid din vilje så synes jeg at du skal droppe ham ! Altså hvis det nu sker gentagende gange. Det er i øvrigt ulovligt. Men følg dine mavefornemmelser og måske vent 2-3 uger og se hvordan du har det med han der. (Orkede ik lige komma og sårn det må i undskylde)

Håber du finder ud af det ❤️‍🩹

  • Snart 14 🫶🏽, Pige, 13 år

Hej,
Jeg synes du skal passe på. Det er træls at høre, men 16 og 13 er ikke en speciel god alders forskel hvis jeg skal være ærlig.
Jeg er selv 16 år og kunne aldrig forestille mig at være kærste eller kysse med en 13-årig dreng.
Pas på han ikke udnytter dig, selvom det virker fristende at snakke med ældre fyrer.
Ved godt det nok ikke havde så meget med dit spørgsmål at gøre, men ville lige komme med mit input alligevel.

  • svar, Pige, 16 år

Pas på med hvad du gør. Det kan jo være at han udnytter dig som den 16 årige pige skriver. Det er lige meget om det er akavet eller ej, bare sig til ham hvordan du har det med det.

Kh mig

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat