Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det lyder som om det er hende der gør mest for at komme i kontakt med dig. Alene det, men også at du er i tvivl om, om du kan lide hende tror jeg betyder at du ikke kan. I hvert fald ikke på samme måde. Hvis du prøver at finde en måde at finde ud af om du kan lide hende på, betyder det nok at du ikke har en grund til at være forelsket i hende lige nu. Jeg siger lige nu fordi det sagtens kan ændre sig. Jeg tror hellere spørgsmålet skulle være “hvordan kan jeg afvise hende hurtigst muligt uden at såre hende”. Til det spørgsmål må man nok skrive et andet brev.

Ro på. Man behøver ikke være forelsket og slet ikke når man kun lige er blevet teenager. Måske bare vente det ud. De fleste forelskelser i din/jeres alder er bare små crushes man overreagere på og de dør for det meste ud

håber ikke svaret blev for langt. ønsker dig alt held og lykke! <3

  • anonym, Pige, 16 år

Jeg syntes du skal prøve at snakke med hende i real life eller måske snakke sammen på snap til at starte med. Jeg har selv været i den situation og jeg startet bare med at snakke lidt med hende over snap til at starte med også snakket vi så også lidt i virkeligeheden, men fr jeg syntes bare du skal skrive og snakke mere med hende også hvis du kan lide hende så kan du måske spørge om i to bare skal lave noget eller dig og nogen af dine venner og hends venner lave noget sammen.

  • Anonym, Dreng, 13 år

Hej, jeg tænker du skal passe meget på her. For hvis du ikke kan lide hende ligeså meget som hun kan lide dig synes jeg bestemt ikke du skal begynde at flirte med hende. Da det kan gøre hende rigtig ked af det og få hende til at tro noget forkert. I dit brev lyder det som om du ikke rigtig kan lide hende. Og selvom pigen nok synes det gør mega ondt så er det altså bedst du afviser hende i stedet for at lege med hendes følelser.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat