Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Burde jeg slå op med min kæreste?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

De folk som siger “det ikke holder” skal du ikke lytte til. Venner er til for at støtte og hjælpe ligemeget om du har taget en dårlig eller god beslutning så skal man støtte og hjælpe hinanden.
At være lang distance kærester er svært, især fordi han går på efterskole. Folk kan ændre sig og især steder som efterskolen, hvor der nye mennesker og nye omgivelser.
Du virker som om du savner ham når han er på efterskole og det selvfølgelig helt normalt. Jeg vil give dig ret at savn er en god ting, fordi hvis du savner nogle betyder det at du holder af dem, men hvis du ikke er glad når han er hjemme har vi et problem. Oftes slår folk op med hinanden fordi du groet fra hinanden eller de er forskellige steder i livet.

Hvis det sandt at det kun er dig der tager intativ, så synes jeg du skal beslutte dig om det fordi han er på efterskole og ikke har tid eller det fordi han ikke orker dig.

Jeg synes du skal lægge telefonen fra dig også gå ud og gør noget der gør dig glad! Gå en tur eller tag ud og spis med dine venner. Også når du kommer tilbage og tjekker telefonen og din kæreste ikke har svaret, så synes jeg du skal trække vejret også simpelthen beslutter dig om det skal være jer to.
Kommunikation er det vigtiste i et forhold, men hvis din kæreste simpelthen ikke gider kommunikere, så hvis ham hvad han går glip af.

  • Barbaren, Ronal, Dreng, 16 år

Hej med dig
Jeg er selv på efterskole lige nu og for 2 uger siden slog jeg op med min kæreste. Inden jeg startede, snakkede vi om, at vi godt kunne få det til at fungere og alt det der. De følelser du beskriver med at du synes det svært når han er væk men også svært når han er hjemme, var præcis de følelser jeg havde. Du skriver, at du ved det bliver svært hvis i slår op, og selfølgelig gør det det! I har været kærester og det har været godt men man gror også nogen gange fra hinanden hvilket også er helt okay. Jeg synes du mærke helt ned i maven hvad DU synes er rigtigt. Tænk over plusser og minusser. F.eks: hvor tit det går ned af bakke og hvor tit det går godt. Med min eks kæreste begyndte vi lige så stille at miste alle vores gode stunder og der vidste jeg at vi ikk skulle være sammen længere. Det var fucking hårdt i et par dage, men du kommer over det!

  • Anonym, Pige, 15 år

Vis du ikke kan lide ham mere så er det nok en god ide men vis du kan lide ham så hold fast i ham

  • M, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat