Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Burde jeg slå op med ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Vis du virkelig var forelsket i din kæreste, havde du aldrig faldet for en anden.

Så tag helt klart nr 2.

  • N, Pige, 14 år

Jeg synes du skulle tale med din kæreste om det først (hvis du er for nervøs kan du vil godt skrive det til ham). J g har på en mådet prøvet det samme men jeg havde en anden rolle.min kæreste slog nemlig op med over tetsk ud af det blå med INGEN tegn før det men hun sagde bare hun kunne lide en anden. Jeg synes ikke det skal blive samme historie så prøv tal om det med din kæreste først.

  • Anonym, Dreng, 14 år

Hey Søde!💕
hvis du har følser for en anden dreng, ville det være en ide at prøve at tale med ham om det. Jeg ved det er meget svært at komme ud med noget som det her. Jeg har selv været i den, Men nu har jeg endelig fået det ud og og de acceptere. Jeg er sikker på din kæreste vil acceptere💖 Bare gør havd der føles rigtigt for DIG og ikke andre! 😀
Kh

  • Random, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat