Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Burde jeg gå fra hende

Jeg har været sammen med min kæreste

i nogle måneder,

men hun er begyndt at flytte sig,

når jeg prøver at kysse hende,

og vil ikke have jeg holder om hende.

Burde jeg gå fra hende

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 15 år
Det giver god mening du er i tvivl moske skulle du prøve at fortælle din kæreste om hvordan du har det og jeg får det til at lyde meget nemmere end det er men jeg tror at hvis hun ikke kan forstå dig eller er ligeglad er det ikke lige jer❤️

  • Hjælper, Pige, 10 år

Hej,

De to første har allerede været inde på det. Jeg synes bestemt også, at du skal hjælpe dig selv også, hvis du gerne vil hende endnu. Du skal tage en snak med hende omkring det, du oplever, men også være klar på, at hun kan opleve det anderledes, men det vigtigste og bedste i et forhold, det er man snakker sammen om tingene – og især ting som går hinanden på.

Jeg håber, at i finder ud af det – og selvfølgelig ikke går fra hinanden.

Kh, Simon.

  • Simon, Dreng, 19 år

Det kan være at hun er rigtig ked af det her for tiden… jeg ville være sådan og skubbe folk væk hvis jeg er rigtig ked af det…

  • sara, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat