Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bruger de mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa du!

Det lyder som om, han bare skal have lidt tid. Hvis han virkelig er helt ovre sin ex kæreste, skal han nok blive din på et tidspunkt 🙂

  • Ida, Pige, 18 år

Hej
Tænker ikke du skal give op så hurtigt, da der lyder som han faktisk gerne vil dig. Men har brug for tid, enden han kommer i et andet forhold efter bruddet med eks kæresten.

Især når hans venner har fortalt dig, at han normalt ikke går og kysser for sjovt med folk.

Så gi’ ikke så hurtigt op, men vær tålmodig. Samt hvis i også ‘kun’ har set hinanden i ca. 1 måned. Så er det også lidt for tidligt, at mene det måske er håbløst – det mener jeg hvertfald fra min side af.

Held og lykke

Vh C

  • C, Pige, 17 år

Hej pige 17 år

Du skal ikke bekymre dig så meget om det. Tag det stille og roligt, og se hvor det fører hen. I har jo kun kendt Hinanden i en måneds tid. Men hvis det fortsætter sådan i et stykke tid, så burde du tale med ham om det.

pige 15

  • ven, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat