Brev

Breakup

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey pige på 13 år,
Jeg har aldrig selv haft en kæreste, ved mindre vi tæller børnehaven med, men det gør vi sjældent. Alligevel har jeg en idé om, hvilken situation du står i. For blot en uge siden lå min kusine på 17, og skrev til mig, at hendes kæreste blev ved med at have nøgenbilleder af sine veninder på sin mobil og pc. Jeg tror, at det er omkring 5. gang, at hun opdager det, hvilket godt nok ikke er fysisk utroskab, men derhen imod. Derfor bakker jeg de andre piger op, og siger engang utro, altid utro.
Tid er dyrebart, og det skal ikke spildes. Jeg har en ven, hvis kæreste slog op med ham i april, og han er først nu begyndt at føle, at han kan komme videre.
Tid heler alle sorg, og det går hurtigere og nemmere til, hvis du har venner, veninder og deres støtte <3
Vær´ stærk 😀

  • Celi, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat