Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Breakup

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg forstår din smerte i den situation du desværre sidder i. Jeg har for halvanden måned siden også slået om med min daværende kæreste. Han er også en meget sød og beskyttende dreng; men selv de sødeste har også deres fejl. Jeg er i den alder hvor vi tager til fester og drikker alkohol (dog drikker jeg det ikke selv). Til en fest han var til en dag, kyssede han også med en anden pige, der selvfølgelig ikke var mig.

Mit råd til dig er:
Hvis han en gang har været dig utro, så kan han finde på det igen! (Det gjorde min daværende kæreste; men jeg var dum nok til at tilgive ham første gang). Det gør rigtig ondt nu, og det man har mest lyst til, er bare at finde sammen med ham igen. Dog er han IKKE din tid værd, du er simpelthen for fantastisk til at finde dig i den slags.
Vær sammen med dine veninder og nyd deres selvskab.

  • Saranghae, 16 år

Hej 13 årige pige
Jeg forstår godt at du er ked af det. Kender godt selv det der med at blive slået op med, og hvor hårdt det kan være at komme ovenpå igen. Mit råd til dig er, at se tiden an. Selvom det virker uoverskueligt lige nu, og du gerne vil have ham tilbage, så bliver det bedre! Tro mig. Tag det dag for dig. Giv dig tid til at græde ud og accepter dine triste følelser.
Og prøv at bruge tid sammen med dine veninder og hyg dig. Det kan godt være, at det ikke er det, du har mest lyst til, men du har brug for at komme ud og have det lidt sjovt, og ikke dvæle i kærestesorgerne. Så når du er sammen med dine veninder, så er det selvf okay at snakke om breakuppet, men sørg for at det ik kun kommer til at handle om det – hav det sjovt sammen.
Håber at det her kunne hjælpe dig, og husk, der er andre fisk i havet!

  • Kitkat, 15 år

Hey pige på 13 år,
Jeg har aldrig selv haft en kæreste, ved mindre vi tæller børnehaven med, men det gør vi sjældent. Alligevel har jeg en idé om, hvilken situation du står i. For blot en uge siden lå min kusine på 17, og skrev til mig, at hendes kæreste blev ved med at have nøgenbilleder af sine veninder på sin mobil og pc. Jeg tror, at det er omkring 5. gang, at hun opdager det, hvilket godt nok ikke er fysisk utroskab, men derhen imod. Derfor bakker jeg de andre piger op, og siger engang utro, altid utro.
Tid er dyrebart, og det skal ikke spildes. Jeg har en ven, hvis kæreste slog op med ham i april, og han er først nu begyndt at føle, at han kan komme videre.
Tid heler alle sorg, og det går hurtigere og nemmere til, hvis du har venner, veninder og deres støtte <3
Vær´ stærk 😀

  • Celi, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat