Brev

Brandert

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nu forstod jeg ikke helt om du godt kender hende i virkeligheden eller om du kun kender hende over snap. Altså hvis du kender hende i virkeligheden, så synes jeg klart at du skal tage en snak med hende og sige undskyld. Hvis du derimod ikke kender hende, så ved jeg ikke hvad du kan gøre ud over at komme dig over det. Du kunne prøve at add’e hende på snap igen, for måske vil hun se hvad du vil, eller på insta (hvis du ved hvad hun hedder) Jeg kan forstå at det er meget frustrerende for dig da du jo så godt kunne lide hende, så jeg håber at det bliver bedre..

  • Anonym, Pige, 14 år

Skriv til hende at du drak for meget og virkelig fortryder det. Men det er en lorte situation og tror måske bare du må acceptere at du fuckede op, hvis hun virker afvisende. Ellers: køb hende en gave/skriv et sødt kort til hende hvor du undskylder. Men ikke få det til at virke for desperat. Men husk der nok kun er 1 år tilbage af skolen og så er det videre og møde nye mennesker!

  • Msnan, Pige, 14 år

Bare tilføj hende igen.. Jeg har blokeret en af samme grunde og efter kom jeg i tanke om at han havde drukket, og godt kunne lide mig.. jeg fortryder det, men kan ikke få mig selv til at adde ham, da det ville være fucking mærkeligt, så bare tilføj hende igen, og sig undskyld.

  • :), Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat