Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hvorfor ligger drenge skylden over på piger?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej piger. Kan godt forstå i er forvirret og frustreret, det aldrig nemt at regne ud hvorfor drenge altid opføre sig som de gør (det samme gælder for piger). Men i kan være helt sikre på det enten er fordi de er flove, kede af det og bare ikke sys det særlig sejt at blive single. I skal bare ryste på hovedet af dem og så skal drømme fyren der behandler jer som en prinsesse nok dukke op. 🙂

  • Mikkel, Dreng, 21 år

Hej piger på 15 år.
Det kan være at det er fordi fyren ikke længere har lyst til at tale med jer – eller måske er han flov.

  • Anonym, 14 år

Teenage drenge er efter min egen erfaring meget barnlige og det virker tit som om de bliver modne et par år senere end piger. Tænk på ham som et lille barn. Man er nok flov og vil ikke have skylden for noget så det er nemmere at skyde skylden på sine søskende. Måske vil han bare nægte at han kan gøre noget forkert fordi mor sagde at man var hendes yndlingsbarn.

Det bedste du kan gøre er at glemme ham. Han fortjener tydeligvis ikke at være i dit selskab når han automatisk skyder skyld væk fra sig selv uden at overveje.

<3

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat