Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bør jeg slå op??!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv stået i en situation som din, men det fik hurtigt løst sig. Selvfølgelig kan der være flere forskellige grunde, men jeg tror ikke du skal tage dig af det, det kan være fordi han ikke lige har tid, eller hvis i har en chat kørende så er det måske, fordi han ikke tænker så meget over det. Jeg tror at piger går mere op i det end drenge så du bør nok bare vente og snakke med ham når han kommer tilbage😊😁

  • Karoline, Pige, 13 år

Hej pige på 13

Din situation lyder meget simpelt, du savner ham jo bare, det med hjerterne er slet ikke det store som du måske går rundt og tror.

Jeg synes ikke du skal slå op med ham før han er kommet hjem og i har været sammen. Synes du skal vente til at han kommer hjem og så må du jo selv mærke efter og vurderer om det virkelig er ham som du vil være sammen med.

Håber du finder ud af det, hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14 år, Pige, 14 år

To uger kan virke som rigtig lang tid. Jeg var sammen med min kæreste i et halvt år da jeg fik nyheden om at kan skulle rejse til usa og bo der i 3 år. 3 F***ING ÅR!!! Men vi FaceTime hver dag når det lige passer med tidsforskellen. Så det kunne du måske også prøve? Ved godt at det kan være dyrt så måske skulle du snakke med dine forældre om det?? Håber jeg kunne hjælpe❤️

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat