Brev

Bør jeg slå op??!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv stået i en situation som din, men det fik hurtigt løst sig. Selvfølgelig kan der være flere forskellige grunde, men jeg tror ikke du skal tage dig af det, det kan være fordi han ikke lige har tid, eller hvis i har en chat kørende så er det måske, fordi han ikke tænker så meget over det. Jeg tror at piger går mere op i det end drenge så du bør nok bare vente og snakke med ham når han kommer tilbage😊😁

  • Karoline, Pige, 13 år

Hej pige på 13

Din situation lyder meget simpelt, du savner ham jo bare, det med hjerterne er slet ikke det store som du måske går rundt og tror.

Jeg synes ikke du skal slå op med ham før han er kommet hjem og i har været sammen. Synes du skal vente til at han kommer hjem og så må du jo selv mærke efter og vurderer om det virkelig er ham som du vil være sammen med.

Håber du finder ud af det, hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14 år, Pige, 14 år

To uger kan virke som rigtig lang tid. Jeg var sammen med min kæreste i et halvt år da jeg fik nyheden om at kan skulle rejse til usa og bo der i 3 år. 3 F***ING ÅR!!! Men vi FaceTime hver dag når det lige passer med tidsforskellen. Så det kunne du måske også prøve? Ved godt at det kan være dyrt så måske skulle du snakke med dine forældre om det?? Håber jeg kunne hjælpe❤️

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat