Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

bliver forelske i en på 17 år

hej børnetelefonen

jeg er bliver forelske i på 17 år

og jeg er 15 år men nu ved jeg

er ved jeg skal gør for jeg er forvirret nu

så håber i kan hjælpe mig

for jeg jeg brug for hjælpe

om det er normalt eller unormalt

og være forelske en på 17 år

selvom jeg er 15 år

så plz hjælpe hvis i kan

Hilsen X

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Det er helt normalt. Det almindelige er faktisk at drengen ofte er ældre end pigen. Måske fordi drenge ikke er helt så modne. To års aldersforskel er ingenting. Jeg har en veninde på 15 der dater en på 20 og de har haft sex. Man kan synes det er en stor forskel men det er jo ikke mærkeligt hvis en 32-årig mand gifter sig med en 27-årig kvinde. Og når pigen er 15 er det jo ikke ulovligt. Så du skal bare nyde din forelskelse.

  • Anonym Pige, Pige, 16 år

det er helt normalt, så længe I begge to godt ka li hinanden og er glade sammen. jeg kender flere personer, hvor den ene person er 15, og den anden person er 17.
dog synes jeg lige der er én ting, du skal huske at tænke over, og det er samtykke. jeg ved godt, at det lyder sårn lidt argh jaja, men bare husk at stoppe op en gang i mellem og vær sikker på, at det du laver ikke går over nogle grænser ufrivilligt.
håber det giver mening.

  • hat#, Dreng, 15 år

Hej X.

Det er skam helt normalt, og helt okay.

Da jeg var 14 år, der var jeg sammen med en på 16, generelt set er jeg mest til fyre der er 2-3 år ældre end mig, og så ved jeg at de fleste af mine veninder også har det sådan.

Jeg kender en på 14 som er kærester med en på 19 år, og de kan få det til at fungere, så længe det er kærlighed er der jo intet galt med det.

Ønsker dig held og lykke, følg dit hjerte<3

Kærlig hilsen

  • N#, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat