Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Blev kæreste med min brors bedste ven…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes at du skal tage en snak med hende du er vild med om at du kan lide hende og så bagefter tage en en snak med din bror og så give din bror plads bagefter altså undgå at være sammen med ham og giv ham tid til at tænke over hvad du har fortalt ham
Håber det kunne hjælpe

Kh pigen der er nervøs for om folk vil tage imod hendes råd fordi hun kun er 12🙃

  • Jeghjælperhvorjegkan🙂, Pige, 12 år

Hej
Først vil jeg bare lige sige at jeg ikke synes det var umoralsk af dig, at blive kæreste med hende da din bror og hende godt nok var venner, men han bestemmer jo ikke over hende eller dig for den sags skyld. Så hvis i havde lyst til hinanden skulle i jo selvfølgelig bare gøre noget ved det som i så rigtig gjorde (-: Det med at du er forelsket og kan høre hende snakke om hendes nye kæreste, kan jeg godt forstå gør ondt. Jeg kunne godt selv forestille mig en som jeg endda kun har haft et crush på, gøre det samme – AV! Jeg synes virkelig det eneste du kan gøre er at sørge for at du intet hører af det. Selvom det er et meget let svar, er det nok også det bedste hvis ikke også det eneste. Lyt til noget musik, spil noget med dig selv eller nogle venner, gå en tur eller noget helt fjerde… Bare alt andet end at pine dig selv ved at høre på hendes nye kæreste.
Håber virkelig det kommer til at gå over hurtigt for dig, for det lyder ikke som en særlig rar følelse at gå rundt med. Held og lykke!

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat