Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Blev brugt af en god person

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig,
Jeg synes du skal drop ham, hvis det kun er onesided love så er det ikke det hver. Han kan kun li og være sammen med dig fysisk og ser ikke en fremtid med dig. Jeg ved godt det er svært og du ikke tror du finder en som ham, men det er det bedste du kan gøre når han gør sådan noget. Håber jeg kunne hjælpe:)
og held og lykke

  • C, Pige, 14 år

Jeg synes du skal droppe ham. Det virker som om han køre på dine følelser måske bare for at få sex osv. Og det er også meget mærkeligt at sige han ikke glæder sig til at se dig eller ser en fremtid med dig. Så er det ihvertfald ikke rigtig kærlighed.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hmm. Det er en situation der er svær at løse. Den simple måde er at slå op med ham, men det er nemmere sagt end gjort. Men
“Jeg finder aldrig en som ham” er dog ikke sandt. du finder nok en der er bedre, en der kan lide dig i din helhed. Du er trods alt kun 15 år min ven. Jeg troede faktisk også det samme om min kæreste “åh han var så perfekt”. Men stol på mig der så mange søde fyre derude og en del er nok bedre end ham der. Omkring den alder føler man sig desuden lidt indespærret i sin klasse det bliver lidt bedre når man kommer på fx efterskole. Mvh mig

  • '-', Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat