Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Biseksuel, hvad skal jeg gøre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal forklare ham hvordan du føler altså hvad er det værste der kan ske? Han føler måske ikke det samme men så overbeviser det dig jo om at der er andre i verden

  • Hejjj, Pige, 13 år

Syntes du skulle komme mere ind til ham inden du spørger ham ind. Hvis du så kender ham bedre kunne du måske finde ud af om han er til drenge?

  • en pige, Pige, 11 år

Hejsa,

Okay, først af alt synes jeg IKKE, du skal fortælle ham det lige nu. Det lyder måske lidt ondt, men det kan godt føles lidt mærkeligt at få at vide af en fra det samme køn: Jeg er forelsket i dig – specielt i en ung alder, og hvis I slet ikke snakker sammen.

Jeg synes, at du skal begynde i det små. Følge ham på instagram, adde ham på snap og så langsomt begynde at snakke med ham. Hvis du mangler sammentaleemne, så snak lidt om ting, I måske begge to interesserer sig for. På et tidspunkt kan du så spørge lidt ind til seksualitet og finde ud af, om han er homoseksuel eller hetero.

Jeg håber, at du kan bruge min hjælp.

Hilsen mig.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat