Brev

Bi og forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er utrolig hårdt psykisk at “tvangsfjerne” sine følelser for ens part.

Prøv da at være veninder med hende(:

Men som du selv siger er der ikke særlig stor sandsynlighed for at der bliver et forhold. Men prøv da forsøget og fortæl vedkommende om dine følelser..

Må jeg lige spørge, hvor mødes i generelt – er det din barnepige??

Det kan måske hjælpe andre hvis du skriver det i en kommentar..

  • Vipre, Dreng, 14 år

Kender godt det med at kunne lide nogen der er ældre.
Men der er ikke noget at gøre ved det, du kan jo altid prøve at blive hendes ven?
Det gjorde jeg og nu er mit crush væk.

Også, hej jeg er også bi🏳💙💜💗

  • Math, Pige, 12 år

Hej pige på 15 år. Ih hvor kender jeg altså godt den følelse og hvor er det bare frust at man ved det er håbløst. Jeg har selv lige haft en kvindelig idrætslærer et stykke tid som jeg blev forelsket i, det er første gang jeg har følt noget over for en pige. Hun var bare vikar og måske først i tyverne og skulle lige afløse til vores rigtige lærer blev rask. Hun var bare så sød og pæn og smilte også altid til mig. Jeg bildte mig jo ind at hun følte noget for mig for hun stod jo altid og holdt øje og skyndede på os når vi klædte om og jeg syntes jo hun kiggede på mig når jeg klædte mig nøgen og skulle i bad. Jeg glædede mig til hver gang vi skulle ha idræt og jeg skulle være nøgen foran hende og hun skulle smile til mig. Men jeg vidste jo godt en lærer ikke må være seksuelt sammen med en elev så det var jo håbløst. Så det var jo både en lettelse da hun ikke kom mere men samtidig græd jeg mig også i søvn fordi jeg ikke skulle se hende mere. Så ih hvor jeg forstår dig!

  • anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat