Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

BFF eller ?

Hej

 

Er er en pige på 11 jeg er forelsket i en dreng jeg ved han også er forelsket i mig det ved jeg 100% problemet er bare at min BFF også er forelsket i ham hvad skal jeg gøre ?

 

Kærlig hilsen
Pigen på 11

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11 år jeg synes at du skal prøve at snakke med din veninde og ham drengen og få snakket sammen om det og vis han godt kan lide dig så synes jeg at han skal fortælle det og vis han fortæller det så prøv at trykte din veninde og sig at der er mange fisk i havet og hun finder helt sikkert også en der elsker hende lige så højt som han elsker dig altså 100% hober du for det løst med din veninde
Hilsen melon

  • Melon, 13 år

kære pige
dig og fyren kunne sætte jer ned og snakke om dit problem og spørg ham om hvem han bedst kan lide hvis fyren siger dig så snak med din venide om det i kunne blive enige måske at i begge to ikke må blive kærster med fyren
og hvis din venide er en god venide ville hun respekter det og tag det roligt og sikre dig at hun er okay med det
hilsen mig

  • Anonymous, 13 år

Hej.
Tillykke med din forelskelse, og at den bliver gengændt. Dejligt.
Jeg kan godt forstå, at du synes, at det er en svær situation, og du ikke ved, hvad du skal gøre. Jeg syens også, at du skal snakke om det, men i modsætning til nogle af de andre, der har skrevet et råd, synes jeg, at det skal holdes mellem jer to veninder. I skal finde ud af, hvad I gør. Jeg synes personligt, at du skal have fyren, fordi han har det på samme måde med dig. Men venskabet må være det vigtige her, så snak med din veninde om det på et godt tidspunkt og et godt sted. Du vil jo ikke gøre hende ked af det og midste venskabet. Og, hvem ved? Måske overrasker hun dig.
Hel og lykke.

  • #1, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat