Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad for mig ved med at tro på det

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis jeg var sig ville jeg snakke med hende og blive venner eller lære hende bedre at kende og så finder du ud af om dine følelser er mærkelige men uanset hvad er de nok ikke kærester for evigt når i kun er 13 år så snak med hende og når de slår op så prøv på det og hvis du sp finder ud af i nok er bedst som venner så er i bare det

  • En pige med mange problemer, Pige, 13 år

Ej hvor kan jeg godt forstå at det er irriterende og jeg synes virkelig at det er vært. Altså for det første ville jeg nok starte med at finde ud af om jeg var forelsket i tanken om at være forelsket eller sådan rigtigt forelsket. Hvis du er helt oprigtigt forelsket tror jeg desværre du må holde dig væk selvom det er vildt ærgerligt😔 af ren respekt for pigen og hendes kæreste. Men hvis du finder ud af at hun bare virker sød og du måske ikke er helt rigtigt forelsket kan du sakens være venner med hende.
Ps det her er jo bare mine tanker og håber du finder en sød kæreste en dag og det tror jeg du gør for du virker sød❤️

  • Eva, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat