Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bestemmer jeg for meget?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Piger hader at blive bestemt over!! Jeg kender det selv og det er nok grunden at jeg ikke har en kæreste ahah. Jeg forstår godt din kæreste med at hun synes du bestemmer for meget, men når du er glad for hende vil du jo gerne beskytte hende. Jeg synes ikke du skal lade hende gøre 100% hvad hun vil, men lad hende bestemme lidt mere. Der skal være balance hverken dig eller hende skal bestemme. Hvis det kan hjælpe så snak med hende. ❤️ PS pas lige på at hun ikke kommer til at bestemme alt❤️

  • 🤫❤️, Pige, 15 år

Jeg tænker at din kæreste også har brug for frihed, og brug for at hun kan vise dig at du kan stole på hende. Du viser hende lidt lige nu at du ikke synes du kan stole på hende. Jeg synes du skal snakke med hende og fortælle hende hvordan du føler. Du er nødt til at forstå at hun også er et menneske og hun ikke tilhøre dig selvom i er kærester. De følelser og tanker du har er helt normale. Men det betyder ikke at de er gode for jeres forhold! Du bekymre dig jo for hende, så du mener ikke nødvendigvis noget ondt. Hvis du vil beholde hende og have et godt forhold til hende tænker jeg at du er nødt til at få styr på de her ting.

  • Anonym, Pige, 16 år

Heyy. Du er lidt for meget, du burde bare lade hende gøre de ting der. Sir det bare for vil selv syns det er træls hvis jeg var hende.

  • mig, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat