Brev

Bedste venner

Hej

jeg kan godt lide min bedste ven som kæreste
men jeg tør ikke sige det til hende
fordi jeg er bange for om det kan ødelægge vores venskab

vi har været venner lige siden vi var 3 å
så er lidt bange

håber virkelig i kan hjælpe mig

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Find ud af noget mere, er der tegn på at hun kan lide dig tilbage? for så vil jeg sige “Go for it” men hvis hun bare ser dig som en ven, så pas på med det. Du bliver nødt til at være sikker på at der er noget her.

  • Håber det hjælper lidt, Pige, 13 år
Svar

Hej! Jeg synes du skal sige det til hende, det kunne ske hun fik det afvide fra den forkerte. hellere nu end aldrig..

  • Hjælperen :), Pige, 13 år
Svar

Hvis i er bedste venner, syntes jeg du skal snakke med hende, men vær sikker på hvordan hun har det med det før du prøver på noget. Det kan nemt ødelægge et venskab.

  • Håber du kan bruge det, Pige, 16 år
Svar
Skriv ikke dit rigtige navn eller email her

Få endnu flere gode råd om

Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed

Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere