Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bedste venindes kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er nok bedst at snakke med din veninde om det hvis hun virkelig er din bedste veninde så skal i nok finde ud af noget.

  • pige på 11, Pige, 11 år

Hej pige på 13!
For ikke så lang tid siden stod jeg i næsten helt samme situation!
Min bedste ven og en af mine bedste veninder blev kærester. Min allerbedste veninde var også forelsket i min bedste ven. Hun var jaloux og kunne ikke rigtig snakke om andet. Så da hun fandt ud af, at de var blevet kærester, blev hun helt knust. Kæresteparret var kærester i laaaaaaang tid. Men på et tidspunkt slog de altså op. Min bedsteveninde var ikke længere forelsket i min bedsteven. Men min bedsteven flirtede en hel del med min bedsteveninde. Hun blev helt forvirret og kunne ikke være i sig selv. Min veninde, som havde været kærester med min bedsteven, blev så sur da hun fandt ud af det.
Nu er de heldigvis blevet gode venner igen, men det tog lang tid.

Mit bedste råd er at tage det stille og roligt. Hvis de slår op kan du, efter noget tid, spørge din veninde om det er okay med hende, at du spørger ham om i skal være kærester. Men du skal også respektere at lige nu er det dem der er kærester.

  • Anna, Pige, 15 år

jeg synes at du måske kan prøve at glemme ham fordi hun er jo din bedste veninde og hvis i kom sammen efter de slog op ville hun måske blive sur på dig og ikke gad at være din veninde mere. Så fokusere kun på din veninde

  • Malou, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat