Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

bedste ven, men også crush? Nogle tips?

Hej!
Jeg er en pige på 13 år som går i 8. Klasse.
Jeg har denne her gode ven, som jeg også har et stort crush på!

Vi har flirtet lidt, tror jeg? Jeg er bare ikke sikker på om han også har følelser for mig?

Nogle råd til hvordan jeg finder ud af det?

~Pige, 13 år

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

En god ide til at finde ud af om han er forelsket i dig er, du kan snakke med ham! Lære ham bedre at kende! Måske tage i byen eller hos en af jer. Snak meget brug tiden sammen. Nogen gange kommer følelserne bare ud af det blå og måske kommer i til at kysse, eller så bliver i bare gode venner eller også er den ene af jer måske genert så måske skal du tage skridtet videre og måske spørger ham om han har følser for en? Eller du kan starte stille ud med at kigge på han og sige at du har følser for ham. Eller så spørgere han. Og husk de helt okay at spørge og hvis han nu ik har, så ved jeg godt at det bliver måske lidt akavet ellers kan du jo prøve redde den med at sige det var for sjov. Men du kan jo altid prøve tage skridtet videre. Og hel og lykke ☺

  • Anonym, Pige, 14 år

Vi er en gruppe der har snakket om dit spørgsmål. Vi kender alle den der lidt uskyldige flirt, men det ender sku aldrig ud i noget.

Spørg ham, eller glem ham.

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat