Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush

Hej

Jeg er en piger på 17

og tror har fået følelser for

en at min ven

men er ikke sikker på

om jeg skal sige det til ham

Pige, 17 år
Svar fra andre

Børn

jeg ved godt nok ikke så meget om den slags men jeg synes at du skal sige det til ham og hvis han siger at han ikke gengælder dine følelser så kan du spørge ham om i stadig væk kan være venner.(jeg har prøvet det selv)

  • pasti, Pige, 11 år

Hej

Først vil jeg lige sige at det er helt normalt som du nok ved at få følelser for en person. Næsten alle i hele verden har prøvet eller kommer til at prøve det op til flere gange – Ikke at man er unormal hvis man ikke prøver det.
Grunden til jeg nævner det er fordi at hvis din ven ikke gengælder dine følelser, så er det ikke kikset eller på anden vis underligt at du har fortalt personen det – Det er KUN modigt og sejt, uanset hvad andre siger.

Hvis du føler i snakker godt sammen, personen generelt virker glad når i er omkring hinanden og din mavefornemmelse ikke siger at personen ikke bryder sig om dig, så synes jeg bestemt du skal sige det.

Det værste udfald er jo at det er træls for dig at det ikke var gengældt, men kort tid efter er man kommet sig over det alligevel.
Det bedste udfald derimod kan du jo selv regne ud – Det lyder slet ikke værst, vel?

Håber du kan bruge mit svar. Held og lykke, uanset hvad du gør!

  • Anonym, Dreng, 21 år

Hey smukke. Hvis jeg var dig ville jeg nok prøve at finde ud af om jeg virkelig virkelig kan lide ham og så bare sige det lige ud til ham eller sende ham små sinaler for at se hvordan han tar imod dem og så sige det den vej igennem

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat