Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste

Hej

Nu snakker alle jo om de der vinter kærester

Jeg vil virkelig gerne have en kæreste,

da mange af mine venner også har det,

men ved ikke hvor jeg skulle møde ham henne

fordi jeg mest er derhjemme.

Nogen tips

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Kære 13 årige pige. Rigtig mange vil gerne have en kæreste, men ved ikke hvor de skal finde ham eller hende. Det er helt normalt. Min erfaring er at man helst ikke skal lede efter en kæreste, men vente til personen dukker op. Når jeg har ledt er det altid gået galt i sidste ende. Hvis du ikke er med på den idé med at vente, kan du måske prøve at snakke med nogen drenge fra din klasse, parallelklasse eller hvis du går til noget sport. Hvis man begynder at lede kan man hurtigt virke lidt desperat og derimod skræmme fyrene væk. Når du falder for en, så lover jeg dig at så er du ikke i tvivl.

Håber du kunne bruge mit svar, og alt held og lykke frem over.

  • Anonym

Hej pige på 13
jeg kan godt forstå at du gerne vil have en kæreste når alle dine venner har en, men jeg har selv haft kærester som jeg ikke rigtig kunne lide og jeg var ikke glad for at have dem, så jeg syndes du skal vente til at du finder en du kan lide✨ så du kan blive rigtig glad💕

  • Hej, Pige, 14 år

Hej pige vil også gerne have en kærster jeg har føret en og mine tips er at være dig selv og vær omsorgsfuld og en god ven og så spørg dine venner om de vil hjælpe med at få hans numme eller snap vis du har det det var min måde

  • Pige 11 år, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat