Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bange for kærlighed?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 16.
Jeg synes du skal lade være med at undgå hende helt. Du skal prøve at være sammen med hende lidt af tiden, selvom det godt kan blive svært. Du er god nok som du er selvom du ikke altid kan mærke det. Og det virker som om du virkelig godt kan lide hende. Det er helt normalt at være bange for kærlighed eller tænke om hun nu også kan lide mig. Mange jeg kender har haft det sådan. Og hvis du har nogle tætte venner så synes jeg du skal sige det til dem det kan være at de kan hjælpe dig❤️. Og det sidste råd jeg har er at du skal prøve at snakke lidt tittere med hende så kan man tit se at hun også kan lide dig. Og så prøve at sige dine følelser over for hende. Du skal ikke være bange. Der er mange som har det som dig.
Kh pige på 15

  • Anonym pige på 15, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat