Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bange for date

Hej allesammen

Jeg har skrevet med den her pige i noget tid og vi har snakket om at mødes som en date.

Jeg er bare så nervøs for at det bliver akavet stille.

Kan godt lide hende og vil ikke ødelægge det.

Har i nogle tips til at hjælpe?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Vis i skal på en date sammen, så kan det godt blive akavet, men find på noget at lave sammen som fx at tage i biografen, der skal i jo se film og ikke snakke sammen så meget. Plus det er det hele værd vis i 2 kan lide hinanden.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hvis i begge kan lide hinanden tror jeg ikke det bliver så nemt at ødelægge det. Og det akavede skal man nærmest igennem. Det kan godt være din ven eller en anden du kender kom i gennem det uden det mindste akavethed men man er nød til at ofre sig selv når man skal ud i verden og i det her tilfælde er det en date. Alt er akavet første gang man prøver det første gang som kæreste/flirt. Se det som en spænende oplevelse for der er en pige du kan lide som også kan lide dig( heldigvis) og i skal bare ud og fyrre den af sammen! Held og lykke <3

  • JohnnyT, Dreng, 14 år

Det kan måske godt være akavet i starten, men snak og spørg ind til hende osv osv. Jeg er sikker på at det nok skal gå helt fint. Bare husk at det ikke hjælper at glo ned i jorden, så bliver det først akavet. Prøv at springe ud i det, hvad er det værste der kan ske?
Hilsen mig

  • K, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat