Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drenge svar

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv oplevet at nogle ting f**ker man bare ik op for den tillid der var en gang vil aldrig være det samme så snart tilliden har været brudt 1 gang du skriver også at han har været din eks skal ik blande mig i jeres forhold men 9/10 gange kommer man kun tilbage enten af minderne eller man har et hul der skal fyldes ud så man ikke keder sig også så man ikke er ensom med sig selv og med hul mener jeg altså tid ved sandheden ikke altid er det fedeste men det er da bedre end at leve på løgne

  • Anonym, Dreng, 16 år

Ja, vi må huske på, at vi alle er mennesker, og vores hjerner er ret primitive. Hvis en dreng har en kæreste, som han elsker, men ser en flot pige gå forbi på gaden, så kommer han nok til at kigge på hendes ræv og ryster, og han kommer nok til at tænde på det. Det er ikke nødvendigvis noget, han selv er skyld i, det er bare hans krops naturlige respons på at se en lækker pige.

Hvis han derimod tager en pige på prøven eller lign. så siger det nok noget om, at han ikke er særlig seriøs om jeres forhold.

  • Anonym

Det er sådan, at når vi som drenge forelsker os i en pige, så kan vi næsten ikke få hende ud af hovedet, så fylder det ret meget, og man får sværere ved at koncentrere sig, fordi man hele tiden tænker på hende.

Men hvis vi så er lykkedes med at score/blive kæreste med hende, så føler vi os lettet, fordi nu er man jo safe, nu er jeg blevet kæreste med hende. Man elsker hende stadigvæk rigtig højt og nyder hvert et sekund sammen med hende. Men nogen gange kan man komme til at kigge efter andre piger, selvom man har en kæreste, fordi man ikke kan lade vær. Det ligger til vores natur. Det betyder ikke, han ikke kan lide dig, men at han bare godt kan synes, at en pige har en god røv. Noget som drenge også gør, er, at vi sammenligner vores egen pige med andres, for at se, om man selv har den flotteste pige, eller om nogle andre har.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat