Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

At se anderledes ud

Hej.

Jeg er en pige på tolv år. Jeg er ret langt inde i pupateten.
Ligner generelt en på 15. Jeg er 177 cm høj.
Jeg bruger størrelse C i bh.
Jeg fik min mens som den første da jeg var 10
(de andre har lige fået det) og jeg barberer nærmest alle steder.
Men jeg er mest bekymret for når jeg går i bad med pigerne
at det så kiggerne underligt på mig.
For der er ikke mange der kan passe en A skål i min klasse
og jeg bruger str C!!

Og jeg farver mine bryn og bruger mascara og nogle gange lidt øjenskygge.
Og jeg føler bare at jeg ikke passer ind i klassen pga mit udseende.
Og der er ikke nogle der vil være kærester med en
der er to hovedet højere end en selv.

Så hvad skal jeg gøre kh 12årige.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa!

Først vil jeg bare lige fortælle dig, at det hele er meget normalt, både at ens krop er udvikler sig tidligere end de andre og “frygten” for at de andre kigger på én.
Jeg kan huske, at der i min klasse var et par stykker, som var hurtigere i puberteten end de andre. Den eneste grund til at jeg lagde mærke til det, var at de ikke ville klæde om med os andre. Det der sker med kroppen er helt naturligt, og noget vi alle skal igennem på enten den ene eller anden måde.
Jeg var også en af de første til at gøre lidt mere ud af mig selv med makeup (selv om jeg ikke havde nogen som helst idé, om hvad jeg gjorde). Det var der et par stykker, der snakkede om (på en lidt negativ måde), men jeg fortsatte bare med at gøre, som jeg havde lyst til, for de kan jo være ligeglade. Det kan jeg da selv bestemme! Senere fik jeg at vide, at det er fedt, at jeg tør at være mig selv, så derfor tænker jeg, at de måske bare var misundelige på mit “mod”.
Og til det med fyrene… Gennemsnitligt set bliver drenge først færdigvokset et par år senere end piger, så don’t worry about that! De skal nok nå det!

Omfavn dig selv og din krop og gør det, du føler er det rigtige for dig.❤️

  • Kamille, Pige, 15 år

Hej c:

Det er helt normalt at piger udvikler sig hurtigere end drenge. Så ingen bekymringer på den front! Du skriver du er ked af du udvikler dig hurtigere end de andre piger i din klasse. Jeg synes noget af det sejeste man overhovedet kan gøre er at være sig selv og kunne hvile i sin egen krop. Om ikke ret lang tid, så vil de andre piger se ud som dig. Så er det måske dig de spørger til råds da du har mere styr på det, og har været i pubertetten længere tid end de andre har.
Og husk på at det kun er en kort periode, og du skal helt sikkert nok komme igennem det! Det skal de både i fremtiden, og har gjort det i mange år indtil videre. c:

//Liam

  • Liam, Dreng, 19 år

Jeg har det på samme måde bare jeg er ik lige så høj men altså jeg leder efter nogle ældre veninder lige u som kunne være et godt forslag så i kan snakke om nogle andre ting end de der barnlige ting

  • Emmi, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat