Brev

At score

Jeg har mange problemer med at score piger, jeg prøver ellers at følge de normale råd og være en gentlemand men det virker ikke.

 

Jeg har tilgengæld en ven som ikke behandler pigerne så godt men alligevel ender han altid ud med at få pigen!

 

Fx sidste gang vi var til fest fortalte jeg ham at jeg godt kunne en af pigerne som var der så om han ikke kunne “hjælpe”/være min wingman og det kunne han selvfølgelig godt men det ender ud med at han siger han så har siddet og kysset med hende og mere også selvom ham endda havde en flirt i forvejen!

 

Så mit spørgsmål er hvad gør jeg forkert? Skal man ikke være en gentlemand men derimod behandle dem som hunde for at score dem?

Dreng, 17 år
Svar fra andre

Børn

Hvis du vil score en pige så skal du bare være dig selv, og ikke gøre alt for meget ud af dig. Du skal ikke prutte eller bøvse foran en pige. Hvis du holder de her råd så skal du nok få en pige en dag.

KH 2 piger der gerne vil hjælpe

  • red63, 10 år

Måske tage lidt mere intativ? Ellers bare vær dig selv så skal der nok komme en sød pige!

Ivertfald lad endelig vær med ikke at være dig selv for så lære pigen jo ikke dig at kende;)

  • ANO O.o, 14 år

Har du prøvet at være dig selv ps vent på den rigtige

  • Anonymous, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat