Brev

At kysse

Hej! Jeg er en pige på 11 år.

Jeg har har en kæreste der også er 11.

Jeg tænkte bare på om at det var tideligt at kysse?

Jeg vil rigtig gerne kysse ham

men ved ikke om han er klar eller om det er for tideligt.

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej 🙂
Jeg synes, du skal prøve at bringe det op, og måske spørger ham “hvad synes du om at kysse”. Det er svært at vide, hvordan han reagerer, men nogen gange kan der også blive lagt op til det. Du kan evt. hvis der er et øjeblik, hvor det er naturligt, så prøv at hold ham i hånden, og kys ham på kinden. Hvis det føles rigtig for jer begge, så synes jeg da bestemt I skal prøve. Hvis det virker unaturligt eller ubehageligt så lad være.
Mine oplevelser med at kysse en fyr, har egentlig altid været, at det har virket naturligt at kysse, når vi har haft et øjeblik. Det er en god ide, hvis I finder ud af, at I godt kan lide at kysse, så prøv det af. Prøv og mærk hvordan det føles. Men HUSK altid kun at gøre det, hvis det føles rart for jer begge!
Jeg ønsker alt held og lykke til jer!

  • AM, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat