Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Andre piger der kender følelsen (intet svar, ignoreret)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg syntes du skal skrive til ham og hvis han ikke svarer så skal du snakke med ham i skolen (hvis i går i skole sammen) og hvis han ikke gider snakke med dig eller hvis han bliver ved med at ignorere dig, så er han ikke værd din tid og så skal i slå op.
det er ikke nemt at slå op med en som man rigtigt godt kan lide men nogengange er det en bedre ting end at blive sammen og blive inorret af ham. desuden er der mange andre som nok syntes du er den sødeste og smukkeste person i verden.
hvis han ikke engang gider bruge sin tid på at snakke med dig, så er han dum og du er bedre end det.

prøv at snak med ham om det. hvis han ikke gider, så slå op.

  • amalie, Pige, 13 år

Jeg kender det godt dy. Hvis han er ligeglad med dig, så prøv at snak med ham, og hvis han ikke vil snakke, skulle du måske overveje at slå op. Selvom det kan være svært, så husk på, at du sikkert finder din eneste ene. Held og lykke. ☺

  • Pigen, Pige, 16 år

Hej søde pige,

Jeg syntes ærligt talt at det lyder som om han ikke er en særlig god kæreste. Så måske er han slet ikke det vær hvis han bare “ignorerer” dig? Det syntes jeg i hvert fald at du skal overveje. Men hvis du stadig vil være sammen med ham, kunne du måske prøve at invitere ham hjem til dig. Så kunne i virkelig snakke ud om det hele og du kan se om du stadig syntes han er én du vil være sammen med.

Håber at du kunne bruge mit svar<33

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat