Brev

Andre piger der kender følelsen (intet svar, ignoreret)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg syntes du skal skrive til ham og hvis han ikke svarer så skal du snakke med ham i skolen (hvis i går i skole sammen) og hvis han ikke gider snakke med dig eller hvis han bliver ved med at ignorere dig, så er han ikke værd din tid og så skal i slå op.
det er ikke nemt at slå op med en som man rigtigt godt kan lide men nogengange er det en bedre ting end at blive sammen og blive inorret af ham. desuden er der mange andre som nok syntes du er den sødeste og smukkeste person i verden.
hvis han ikke engang gider bruge sin tid på at snakke med dig, så er han dum og du er bedre end det.

prøv at snak med ham om det. hvis han ikke gider, så slå op.

  • amalie, Pige, 13 år

Jeg kender det godt dy. Hvis han er ligeglad med dig, så prøv at snak med ham, og hvis han ikke vil snakke, skulle du måske overveje at slå op. Selvom det kan være svært, så husk på, at du sikkert finder din eneste ene. Held og lykke. ☺

  • Pigen, Pige, 16 år

Hej søde pige,

Jeg syntes ærligt talt at det lyder som om han ikke er en særlig god kæreste. Så måske er han slet ikke det vær hvis han bare “ignorerer” dig? Det syntes jeg i hvert fald at du skal overveje. Men hvis du stadig vil være sammen med ham, kunne du måske prøve at invitere ham hjem til dig. Så kunne i virkelig snakke ud om det hele og du kan se om du stadig syntes han er én du vil være sammen med.

Håber at du kunne bruge mit svar<33

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat