Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alt for forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes du skal prøve og at mærke hvem af dem du ville få mest glæde af. er han fra din klasse det hver, eller er ham fra sport det hver.💗🤔viser nogle af dem tegn for at de har det på samme måde så er det du skal tage et svært valg og hey det er altså helt op til ens føler hvornår man bliver forelsket 😊❤.Husk så længe du har den rigtige mavefornemmelse så er det sådan det skal være😉. Jeg er også alt for forelsket men vi kan jo ikke ændre på vores følser🙂.og hey bare kast dig ud i det vis det ikke går så er det bare et menneskeligt tegn fordi man skal begå fejl i livet og vis det går så yes🥳

  • Pige på 11, 11 år

Tusind tak for mange gode råd ❤️🙃

  • Anonym, 11 år

Hey.
Jeg synes det er helt normalt og være forelsket i en tidlig alder, det er der ikke noget galt ved.

Altså mange siger hvis man er forelsket i 2 på samme tid, så skal man altid vælge den anden, for hvis du virkelig kunne lide den første, så havde du aldrig været forelsket i den anden.

Men husk og lytte til din mavefornemmelse, altid vigtigt. Jeg ønsker dig held og lykke❤️

  • Bob, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat