Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alle kalder mig en player

Jeg er 11 år

og alle kalder mig en player

også mine venner

hvad gør jeg?

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej!

Jeg tror ikke du skal tænke så meget over det.
Det er selvfølgelig vigtigt at du behandler andre ordenligt og ikke går og “player” folk på en ubehagelig måde. Men hvis det ikke er noget du gør så synes jeg ikke du skal tænke over det.

Hvis det gør dig ked af det at dine venner siger sådan om dig så synes jeg at du skal snakke med dem og sige at du ikke synes det er cool gjordt af dem 🙂

Håber det hjalp lidt

  • AA, Pige, 14 år

Hej. Jeg tror ikke at du skal tænke så meget over det. Måske siger de det på en venskabelig drille måde. Men hvis det er noget der går dig på så prøv at sige det til dem. Det er selføgelig stadig vigtigt at du ikke behandler andre som en “player”

  • Anonym, Pige, 12 år

Det et kompliment 😉

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat