Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alle der har et langdistance forhold hjælp mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at facetime så tit så muligt og så må i se hvordan det fungerer. Hvis det går helt galt kan du prøve at slå op. Bare sørg for at gøre det på en måde så han ikke bliver ked af det.

  • asta, Pige, 13 år

Haii!
Jeg har selv været ude i noget lignende. Andet end at ham jeg typisk skrev med boede i Dubai. (Yeh langt væk) Jeg kan godt se at det kan være lidt svært at vælge, da du aldrig har mødt ham før. Lige nu taler jeg mest for det jeg har oplevet og jeg har aldrig facetimed med ham før. Hvis man nu ikke har det, vil man aldrig virkelig vide hvordan personen bag skærmen virkelig er. MEN nu har du vel facetimet med ham før og du er sikker på at han ikke vil gøre dig ondt synes jeg sagens du kan sige ja.

Håber du finder ud af noget <3

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej pige! Jeg har også et langt distance forhold :).
Med en meget sød pige 💕
Og jeg syntes du bare skal hoppe ud i det!
Håber dette hjælper!
Knus mig 🙂

  • :D, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat